17 Ocak 2011 Pazartesi

Çikolata WorkShop Maceram :)

Eveeeeeeet dedim dedim sonunda gittim, gordum, ogrendim, yedim :) Neyi mi? Çikolataları bittabi :)

Çikolata aşkımı uzun zamandır böyle bir faaliyetle taçlandırmak istiyordum malumunuz :) Cumartesi günü gerçekleştirdim. Teşvikiye / Çikolata Fabrikası nda çalıştık, toplam 5 kişi idik ben tahmin edersiniz ki grubun en mal insanı ile partner oldum...

Kadın yemin ederim 2.5 saat boyunca çikolata değil de beyin ameliyati yaptı sanki... Böyle bir havalar, hoca benmari diyor hee evet evet biliyorum, kuvertür? Evet evet hep vardir evimde... iyyyyyyyyk böyle dialoglar işte... Neyse önüme baktım keyfime devam ettim taaa kiiiiii truffle yaparken malumunuz ellerle yuvarlama yapıyorsunuz ( bitimindeki şaheserlerini evinize götürüyorsunuz ) neyse hoca anlattı biz de başladık yuvarlamayaaa bi' baktım yanımda şrak şruk sesler... Allam ne göriiiim kadın ellerini yalıyor, emiyor vs. vs.

Beynimden vurulmuşa döndüm ayyyyyyyy hemen o ellerinizi yıkar mısınız hemen hemen diye bir çığırdım ki o eller kadının dotünden çıkıyordu sanırım... PiS!

Yine de umursamadım onu da hizaye getirdiiiiiiim keyifle eğlenceme devam ettim.

Bakııııııııııın bitmiş hali :)


4 yorum:

  1. oyy oyy çok güldüm şrak şruklara
    allah iyiliğini vere
    çikolata lafını bile duysam ağzım sulanır benim biliyormusun gözümn önüne koymuşsun tamda

    YanıtlaSil
  2. :)) Amaaa olurrrr mu :)))

    Hijyen onemlidir yahu :)

    Madeeem cikolata seviyorsuuun o zaman napiyoruuuz ben evimde bu faaliyeti gerceklestirince ( su an taze bilgilerim, tadi, kokusu gormek istemiyorum da :) ) saaanaa gonderiyoruuum :)

    Anlastik mi?!?!

    YanıtlaSil
  3. çikolatalı parmakları yalamak
    ne zevk ama :) kimin umurunda hijyen :)
    tarifinide gönder
    bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. :) Gonderirim anlastik :)

    YanıtlaSil